Solen skiner

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Hur är det? Jag hoppas att du har det bra.

Det känns så konstigt varje dag jag vaknar. Funderingarna sätter igång direkt och det är lätt att hamna i en negativ spiral, men jag försöker hålla modet uppe. Det känns så oroande med yogahelgen, men jag har just nu inget annat val än att genomföra den. Jag har nog skrivit om det här förut, men hotellet menar att kontraktet jag har med dem är bindande och att jag måste fullfölja mina planer. Som tur är, är vi bara nio stycken och det lär inte bli fullt på anläggningen, så det ska förhoppningsvis gå bra. Jag hoppas att alla håller sig friska och kan vara med.

I morse när jag sprang var det regnigt och blåsigt, men nu skiner solen och det är härligt. Jag trivs så bra i mitt “nya” kontor och är jätteglad att jag äntligen tog tag i att städa här inne och göra i ordning. Nu är det mitt rum för skrivande och planering för yogan samt annat arbete för min verksamhet. Det känns som om min kreativitet också ökat sedan jag flyttade in hit. Härligt!

För ett tag sedan var jag nere i yogastudion och städade. Jag är extra noga med att tvätta mattorna och gör verkligen mitt bästa för att det ska vara så hygieniskt som möjligt. Det försökte jag innan också, men nu är jag naturligtvis speciellt noggrann. Det är så svårt att veta hur jag ska göra med kurserna. Jag har haft en del elever den här veckan, men absolut inte så många som jag brukar. Hur som helst, just nu resonerar jag så här: så länge det inte finns restriktioner för att hålla öppet pågår mina kurser som vanligt. De som väljer att inte komma kan yoga med mig på Youtube. Jag kommer att lägga upp en ny sekvens på trettio minuter imorgon och nästa vecka blir det en längre sekvens. Jag är verkligen ledsen för den här situationen, men det är ju inget någon av oss kan göra något åt.

Om en stund ska jag träffa en kompis på stan. Det var också ett svårt beslut att ta, men nu står jag fast vid det. Jag cyklar in till stan (och hem så klart) och det lär inte vara många människor ute. Jag jobbar ju hemifrån den mesta tiden, så jag träffar verkligen ett begränsat antal människor, speciellt nu när det inte är många som kommer på yogan. Dessutom är jag inte förkyld. Hade jag varit det, hade jag förstås absolut inte gått ut…

Ta hand om dig!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.