Solig dag på tjörn

1024 1024 admin
  • 0

Hej, oj, vad dagarna går snabbt… Det får bli ett kort inlägg idag. I morse var det väldigt vackert vid Låka och jag kunde som vanligt inte låta bli att ta några bilder. Efter yoga, meditation och frukost där hemma åkte barnen, mamma och jag till Göksäter. Det är alltid mysigt att ta en utflykt dit. Den här gången köpte jag lite fler värmeljus till yogan (det går ju åt några stycken under terminen om man säger så :-)), lamineringsfickor, en anteckningsbok och en korrigeringstejp. På sistone har jag börjat skriva mer för hand igen. Det har väckt min kreativa ådra och jag gillar det skarpt. Jag tror också det kan vara bra, eftersom det sägs att det är bättre att skriva för hand än på datorn om man vill minnas något.

På eftermiddagen har jag hjälpt en av mina döttrar med att plugga på ett prov som hon ska ha nästa vecka, men har också skrivit nyhetsbrevet för den här veckan, som du kan läsa här.

Nu ska jag sammanställa sekvensen för nästa veckas yoga, men sedan vill jag faktiskt vila. Vet inte riktigt vad vi ska göra tillsammans ikväll, men något får det bli. Jag vill ta vara på tiden med familjen nu när vi är här hos mamma och pappa.

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.