Solig helg

768 1024 admin
  • 0

Hej!

Jag skulle ha skrivit igår, men tiden gick så fort att jag inte hann. Efter träningen städade vi som vanligt och sedan var det redan dags att åka till våra vänner i Stenungsund. När vi kom hem därifrån var det sent och jag var helt enkelt för trött för att skriva.

I morse sprang jag en längre runda för att börja förbereda mig för Göteborgsvarvet. Den här gången blev det upp till barnens balett som ligger i Björkekärr. Det var verkligen underbart springväder – soligt och helt vindstilla. Sådana mornar är det inte så jobbigt att sätta på sig springskorna, även om jag var lite trött när jag kom hem. Jag gjorde min yoga som vanligt också. Yogan fyller en annan funktion än löpningen och kompletterar den bra. Ofta tänker jag på var jag skulle ha varit i fall jag inte haft den. Den betyder så mycket för mig.

På förmiddagen planerade Peter och jag en del. Vi funderar på att göra en del ändringar för huset. Taket behöver fixas och vi tänker också göra vissa andra saker. Det ska bli spännande!

Vi har också pratat en hel del kring vad vi ska göra till sommaren. Tyvärr krockar vår semester utomlands med min bror som eventuellt kommer hit till Sverige och det är ju inte bra, men vi håller på att titta på olika alternativ och hur vi kan få ihop det hela. På något sätt hittar vi förhoppningsvis en lösning.

På eftermiddagen satt jag ute i solen på balkongen och planerade morgondagen. Det var underbart och riktigt varmt. Våren är så mysig. Igår fick jag hem några nya kläder som jag beställt och nu ser jag fram emot att byta ut min vintergarderob mot vårutstyrseln :-). Synd bara att det är så kallt på mornarna.

Nu har vi ätit middag och jag ska förbereda mina saker för skolan imorgon. Som tur är har jag i princip allt klart för yogan, men jag behöver gå igenom sekvensen och komplettera med några positioner till imorgon efter jag har haft min lektion i tyska. Det borde dock inte ta så lång tid.

Jag ska också jobba lite grann med skrivandet innan jag går och lägger mig och vi ska spela ett spel med familjen också, så det blir fullt upp :-).

Ha en fin kväll!

Kramar

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.