Solig lördag, Paryoga och “En bur av guld”

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Jag glömde helt av att skriva igår. Hur är det? Hoppas att du har det bra trots den stress som är runt omkring. Jag var väldigt stressad i torsdags, men nu försöker jag ta det lite lugnare. Efter många tankar fram och tillbaka har jag bestämt mig att hålla öppet yogastudion. Det är jättesvårt att veta vad som är rätt och fel i det här läget och det kan hända att jag måste ändra beslutet senare.

Igår hade jag paryogan och det var väldigt trevligt. Jag är glad att det blev av och hoppas att jag kan ha ett nytt event – antingen senare i vår eller till hösten.

I morse när vi sprang var det underbart väder – kallt, klart och strålande sol. Det var nog den finaste morgonen på hela året. Jag är så glad att jag har min löpning, yoga och meditation. Det hjälper mig jättemycket att hålla mig lugn och att må bra.

Under eftermiddagen hade jag lite tid att jobba. Jag har ju bestämt mig för att skriva minst 1000 ord/dag på min bok. Det bästa sättet att få gjort något är att skapa en rutin. Det är rutinen som gör att jag verkligen går ut och springer och yogar varje dag och på samma sätt vill jag se mitt skrivande. Vi får hoppas att det går bra :-).

Nu ikväll ska jag vara med familjen och bara ta det lugnt. Det blir kanske lite läsning också. Just nu håller jag på med “En bur av guld” av Camilla Läckberg. Det är faktiskt den första boken jag läser av henne och jag vet inte riktigt vad jag ska tänka och tycka. Det är väl inte riktigt min typ av bok. Jag gillar inte huvudpersonen, men det är ju bara min personliga åsikt. Dessutom intresserar jag mig inte särskilt mycket för rika personer i Stockholm. Att boken handlar om starka kvinnor är dock ett plus.

Det intressantaste för mig som gillar att skriva är dock hur boken är uppbyggd – nyfikenheten väcks nästan från första sidan. Vad är det som har hänt? tänker jag och läser ivrigt vidare och kan inte släppa boken trots att jag inte riktigt gillar den :-).

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.