Solig söndag

1024 1024 admin
  • 0

Hej, hej!

Jag är ledsen att jag varit borta från bloggen i två dagar. I fredags var jag så trött att jag inte orkade skriva och igår glömde jag helt av. Kanske var det bra att ta en liten paus. Ibland glömmer jag att koppla bort jobbet. Det är som om det är där hela tiden och det är förstås inte bra. Problemet är att det är så himla roligt både med yogan och skrivandet (inte alltid förstås, men väldigt ofta) och då är det lätt att jag är “på” hela tiden.

I fredags spelade jag in en video och la ut på youtube. Det var en veckosammanfattning som jag gjorde istället för att skicka mitt veckobrev. Det känns alltid jobbigt att se mig själv på film – helst när det är i närbild. Jag gillar det inte alls, men samtidigt tycker jag att det är viktigt att våga. Varför ska man som kvinna över fyrtio år inte våga synas? Så jag struntar i mina rynkor och min ålder och fortsätter nog att spela in veckosammanfattningar. Det är ett roligt sätt att hålla kontakt och kanske ger det också någon något. Jag vill ju försöka få de här videorna så informativa, men ändå personliga som möjligt. Du kan titta på filmen här.

Jag har fortfarande svårt med marknadsföring och ibland blir jag trött på vissa personer som tar extremt mycket plats i sociala medier utan att ge särskilt mycket. Samtidigt vet jag att alla har rätt att göra vad de själva vill. Det finns inga regler eller rätt eller fel. För mig känns det i alla fall viktigt att försöka ge så mycket som möjligt. Jag vill också våga vara lite mer personlig. Det är svårt för jag har en väldigt stark integritet. Jag är ganska introvert och har aldrig varit den som pratat mest. Min blogg, mina sociala medier och min youtube-kanal har jag mest för att dela med mig av Yoga med Johanna :-).

För att ändå vara lite personlig, så firade vi min man Peter igår. Han fyllde år och vi gjorde en mumsig middag och tittade på en film tillsammans. Det var väldigt mysigt att vara hela familjen tillsammans. Det är de bästa stunderna tycker jag.

Idag har jag skrivit 2000 ord på min nya bok och börjat redigera den text som jag ska skicka in i slutet av april. Det kommer att bli en månad med stort fokus på skrivandet, för nu måste jag bli klar.

Nu ikväll ska jag vara med familjen igen. Vi ska snart äta kvällsmat tillsammans. Det är skönt att jag inte behöver stressa med yogaundervisningen den här veckan, men jag ska ändå försöka få gjort så mycket som möjligt. På torsdag lägger jag ut en ny sekvens på Youtube och på fredag en ny veckosammanfattning som jag skrev.

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.