Söndag

1024 1024 admin
  • 0

Hej,

Ja, så är ytterligare en helg på väg mot sitt slut. Det har varit två mysiga dagar och till skillnad från förra lördagen och söndagen har jag fått gjort en hel del och det känns bra.

Igår städade vi, som vi brukar göra på lördagar och efter det hade jag faktiskt lite tid att både jobba med yogan och med skrivandet. Jag var ute i trädgården och spelade in en kort sekvens och tog också några kort. Det var ganska varmt när solen kom fram, men tyvärr kyligt så fort det blev molnigt. Imorgon ska det bli riktigt varmt, men tyvärr kan jag inte ha uteyoga eftersom jag har en privatlektion inplanerad, typiskt.

Som jag skrev hade jag också tid att fortsätta med korrekturläsningen av romanen och det kändes bra. Jag har gjort ett nytt tidsschema nu och tänkt om lite grann kring skrivandet. Även om jag verkligen vill skicka in manuset till olika förlag, vill jag inte slarva med texten, så jag kommer att låta redigeringsarbetet ta tid. Mitt mål är att vara riktigt stolt över texten när jag skickar in den (även om jag vet att alltid kommer att känna ett visst tvivel kring mitt skrivande). Det gäller dock att inte bli för perfektionistisk för då finns det risk att jag väntar för länge, men jag tror inte det kommer att hända. Jag är ändå ganska bra på att sätta punkt även om det inte är 100% som jag tänkt mig.

Nu ska jag snart avrunda den här dagen framför datorn. Jag ska göra min veckoplanering och planera morgondagen, men efter det vill jag läsa och varva ner.

Ha en fin kväll!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.