Söndag kväll

768 1024 admin
  • 0

Hej, det är söndag kväll och klockan har precis slagit åtta. Helgen är snart slut. Den här gången gick den väldigt fort även om vi egentligen inte har gjort något särskilt.

Igår var jag här hemma och städade och gjorde fint. På morgonen hann jag med min löprunda med Peter och Buster och på eftermiddagen yogade jag. På helgerna försöker jag yoga med någon av mina favorityogalärare online. Det är roligt och jag tycker jag lär mig något nytt varje gång. När det gäller yogan (och skrivandet) är jag verkligen en riktig nörd. Det finns alltid något att lära sig – en variant på en position, ett sätt att instruera eller något annat. Om jag hade tid hade jag nog tittat/lyssnat på yogavideor med mina favoritlärare hela tiden :-).

På eftermiddagen igår beställde jag några nya yogakläder från H&M. Jag tycker att deras kvalitet är bra och jag har har många av deras tights och toppar (som också är snygga).

Idag har jag (förutom att ha varit med familjen) gjort färdigt yogasekvenserna med fokus på bakåtböjningar, städat yogasalen och jobbat med undervisningen i tyska. Nu ska jag ta resten av tiden till att jobba med skrivandet. Tyvärr måste jag alltid prioritera det längst ner på min lista. Det är synd, men logiskt, eftersom jag inte kan komma oförberedd till mina lektioner. Om några veckor när jag har ett uppehåll från yogaundervisningen kan jag dock lägga ner mer tid på skrivandet. Jag räknar då med att jag kommer att kunna tillbringa minst dubbelt så mýcket tid både på att skriva rent konkret på boken och att läsa teori och lära mig mer om skrivkonsten.

Nu är det dags att sluta.

Ha en fin kväll!

Kram

Johanna

Min läsning just nu

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.