Söndag kväll med redigering

1024 576 admin
  • 0

Hej, jag har varit borta från bloggen två dagar. Det beror på att jag hade jätteont i huvudet i fredags. Igår kändes det bättre, men jag besultade mig för att vila och inte jobba så mycket med varken yogan eller skrivandet.

Idag känns det bättre och jag har fått gjort ganska mycket i alla fall. Det är lite jobbigt att jag får de där dagarna med så stark huvudvärk, men samtidigt är jag ändå tacksam eftersom det kunde vara värre. Ofta kan jag ta en vanlig huvudvärkstablett och det blir bra igen och det är ju många som måste ta starkare medicin.

Hur som helst, idag har jag spelat in en ny sekvens och även redigerat vloggen, så alldeles strax ska jag lägga upp två videor på Youtube.

Vloggen har blivit en kul grej. Jag gör den för att dela med mig av det jag gör och försöker att utgå från yogan och skrivandet, men tar med lite annat smått och gott också.

Nu är det snart dags för mig att göra i ordning mig för kvällen. Jag ska planera morgondagen och sedan titta lite på tv med barnen. Sedan hoppas jag hinna läsa lite också. Jag har fastnat lite i “Vit krysantemum”, som jag tycker är väldigt bra (pratar om den lite på vloggen också).

Ha en fin kväll!

Kram❤

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.