Söndag med juiceboost

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Hoppas att du har haft en skön söndag!

Jag ska alldeles strax hjälpa Peter med middagen. Vi ska göra dumplings, ris och en sallad. Den här gången blir det färdiggjorda dumplings, så får det bli ibland. Annars har jag jobbat ganska mycket i köket idag. Under hela november och december var jag dålig med att sköta min kost. Förvisso försöker jag alltid att äta okej, men jag har inte orkat med det lilla extra. Tidigare under hösten köpte jag en juicemaskin (Witt by kummings). Det är min andra juicemaskin. Den första hade jag säkert i tio år, men den var dålig och mer eller minder sönder, så jag bestämde mig för att köpa en ny. Den här är i en helt annan liga, jättebra :-), men trots det orkade jag inte använda den under den senare delen av hösten. Det var som om min energi inte räckte till och ibland får man väl acceptera att det är så. När livet är fullt av uppgifter att slutföra, så kanske det inte står högst på listan att göra en grön juice (även om det kanske vore det bästa för ens välmående…). Hur som helst, idag kände jag mig äntligen motiverad igen och därför har jag gjort tre juicer: en citron- och ingefära, en apelsin och en apelsin- och grönkål. Jag vet att apelsinjuice inte är det bästa, men jag blandar den i min smoothie och unnar mig det. Jag kommer fortsätta att unna mig det jag tycker är gott då och då. Det är livskvalitet för mig (men alla får göra som de vill).

Under dagen har jag också fortsatt med mina mål för året och det jag vill uppnå nästa vecka. Fokus kommer att ligga mycket på yogan och skolan de kommande dagarna, men jag planerar också att jobba med skrivandet. Framför allt måste jag ta mig en funderare på hur jag vill fortsätta med det och lägga upp mitt arbete under våren.

Nej, nu ska jag gå till köket och hjälpa till och efter det ska jag fortsätta att planera nästa veckas sekvenser och packa min väska till skolan. Jag ska vara där klockan 8.30, så det blir en tidig morgon imorgon igen, men det ska nog gå bra. Jag känner nästan ingen skillnad när jag går upp 7.30 eller 4.30… Naturligtvis beror det på när jag går och lägger mig, men nu på vintern när det är så mörkt, så känns det som om att man går upp jättetidigt när klockan är 7.30 också 😊.

Ha en fin kväll!

Kramar

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.