Söndag med supersmoothie

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Jag sitter här vid skrivbordet och har precis gjort en smoothie. Varje dag försöker jag dricka en bärsmoothie med lite “superpulver” (just nu blandar jag i baobab, camu camu, hampafrö, havtorn och ashwaganda) i för att boosta mitt immunförsvar. Tyvärr sov jag lite dåligt i natt och jag känner det i kroppen, så min smoothie behövs extra mycket idag.

Annars har det varit en bra dag. Efter träningen i morse städade jag yogastudion. Jag har som mål att göra det på söndagar. Nu blir det speciellt viktigt eftersom jag kommer att vara i skolan på måndag morgon med start nästa vecka.

Jag är lite spänd inför morgondagen, men jag hoppas att det går bra. Det är alltid lite speciellt när man ska börja på en ny skola och inte känner till lokalerna och eleverna, men det ändrar sig snabbt när man varit där några gånger.

Det är ganska mycket i nästa vecka för jag ska vikariera på tisdag också, men jag har läget under kontroll (hoppas jag).

Idag har jag fortsatt att jobba med manuset och hann lite mer än igår, så det var bra. Jag kommer närmare och närmare slutet och ser fram emot att snart gå tillbaka till redigeringen. Det är en hel del som behöver göras.

Snart ska jag sluta jobba med datorn och börja varva ner. Jag behöver komma i säng i tid idag, för imorgon ska jag gå upp klockan tio över fem :-).

Ha en fin kväll!

Kram

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.