Söndag och disciplin

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Hur mår du? Här är klockan nästan halv sex och jag ska snart laga middag med barnen. Idag har tiden gått jättefort. Jag brukar vanligtvis sätta klockan även på helgerna, men jag kände mig ganska trött igår,så jag bestämde mig att sova tills jag vaknade och därför sov jag längre än vanligt. När jag kom upp hade tyvärr Buster gjort en olycka vid dörren. Han var inte så bra i magen som jag trodde igår, men nu är han som tur är bättre.

Efter min löpning, yoga och meditation städade jag i yogasalen. Det är alltid skönt att få fint där och att förbereda inför den nya veckan. Nu ska jag bara fixa meditationen, men det gör jag nog imorgon. Tiden är lite knapp idag. Imorgon måste jag också börja planera den nya sekvensen. Det är inte klokt vad tiden går fort. Terminen är ju snart slut!

På eftermiddagen fortsatte jag att planera hur jag vill gå vidare med min verksamhet. Jag har kommit fram till några nya idéer och ska fortsätta att fundera senare idag och i nästa vecka. Bland annat måste jag bestämma hur jag ska göra med mina hemsidor. Just nu har jag ju två sidor – en för min yoga (den här :-)) och en personlig (johannabeusch.se).

Jag har haft en liten paus, men ska nu avsluta bloggen och avrunda dagen, men innan dess dagens reflektion. Idag när jag jobbade med manuset för min nya motivationsbok läste jag ett citat från Jim Rohn, en amerikanska entreprenör och författare. Jag har läst mycket av honom och han har inspirerat mig på många sätt. I alla fall. Citatet lyder: “We must all suffer one of two things: the pain of discipline or the pain of regret.” Disciplin är ett sådant laddat uttryck att jag till och med har svårt att skriva det (för jag är rädd att det uppfattas på fel sätt), men om jag ska vara riktigt ärlig, så håller jag med Jim Rohn. Disciplin är nödvändigt om man vill nå sina mål. Det betyder förstås inte att disciplin är det ENDA som behövs, men utan disciplin kommer man aldrig att nå dit man vill. Om jag t.ex. bara hade gått på lust, så hade jag hoppat över yogan och löpningen ofta. Det samma gäller skrivandet och många andra saker jag gör för företaget. Vad tycker du?

Ha en jättefin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.