Söndagsarbete

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Idag har tiden bara sprungit iväg. Jag fattar inte att klockan snart är åtta, men det är som det är. Helgen är snart slut och det är bara att ta tag i nästa vecka och göra det bästa av den.

Det bästa med helgerna är att jag sover lite längre. Det är väldigt skönt eftersom jag går upp så tidigt på vardagar. I morse sprang jag själv med Buster och yogade sedan efteråt. Det var skönt. Jag njuter verkligen av yogan. Löpningen är helt okej, men jag är lite ledsen att jag fortfarande har ont i benet.

På förmiddagen jobbade jag med de nya sekvenserna. De är nu färdiga och jag hoppas att mina elever kommer tycka om dem.

Jag har också planerat min lektion i tyska som jag har imorgon. På fredag i nästa vecka ska eleverna ha prov. Det ska bli spännande :-).

Det sista jag gjorde för jobbet var att städa yogastudion. Efter det var jag ganska trött, men det är jätteskönt att ha allt förberett.

I morgon ska jag på ett möte efter min lektion, så jag kommer inte tillbaka hem förrän vid lunch. Då måste jag gå igenom sekvenserna inför lektionerna på kvällen. Det är alltid lite osäkert när jag kör mina sekvenser för första gången, så jag behöver gå igenom dem innan jag undervisar för att kolla att allt verkar okej.

Nu ska jag jobba lite med manuset. Det blir tyvärr bara ca. trettio minuter idag, men det är okej. Varje dag kan jag inte sitta i flera timmar med skrivandet. Huvudsaken är att jag gör något. Mitt mål är fortfarande att jobba med boken varje dag.

Ha en fin kväll!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.