Splittrad tisdag

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Hur har din dag varit? Hoppas att du mår bra! Jag har försökt att vara lika närvarande idag, som jag var igår, men av olika anledningar känner jag mig mycket mer splittrad idag. Jag har lyckats undvika sociala medier och mejl på samma sätt som igår (bara kollat vissa tider och försökt att vara medveten om det jag gör), men ett par andra faktorer har gjort mig mindre fokuserad. Jag kunde inte påverka dem själv, så det är bara att gilla läget. Det är ju så det är. Saker händer som handlar om andra och man måste ta tag i dem även om de inte är på ens planering. Det är egentligen nyttigt för mig när det händer, för jag är så van att jobba själv och styra min planering att det finns en risk att jag utvecklar ett icke-flexibelt sätt och det är ju inte bra :-).

Hur som helst, nu är det snart dags för middag och då tar jag en paus, men sedan måste jag jobba vidare med yogan och ett par saker jag ska göra för skatteverket.

I förmiddags hade jag tid att jobba med boken och det kändes bra. Det var egentligen den enda stunden idag, då jag kände mig helt fokuserad på en sak. De två kommande dagarna kommer jag att vara upptagen med både skolan och yogan och inte ha samma lugna tid för att skriva, men jag har lovat mig själv att ändå skriva så mycket jag kan (även om det inte blir exakt 1500 ord, som jag planerat).

Imorgon ska jag skriva ihop två manus för de två videor jag planerar att spela in på torsdag. Ett manus är en yinyoga eller ett lugnt yogapass och det andra är en sammanfattning av boken “Total Meditation” av Deepak Chopra, som jag läste för ett tag sedan. Jag ska också planera privatyogan för torsdag. Det blir alltså både inspelningar och lektioner då.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.