Städning och shopping

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Det är lördag och jag sitter vid skrivbordet. Jag har precis letat efter en klänning som jag vill köpa till två fester jag ska på framöver, men hittills har jag inte hittat något som jag gillar till 100 %. Som tur är har jag lite tid på mig, men jag vill inte vänta till sista sekund som jag brukar göra. För en gångs skull vill jag vara i tid :-).

Idag sprang Peter och jag med varandra och tyvärr är mitt ben fortfarande ganska dåligt, men jag hoppas att det ska bli bättre. Jag tror egentligen att det är bättre att yoga innan löpningen, men jag hann inte det idag. Det finns bli efteråt i stället.

Precis som vanligt städade vi på förmiddagen. Som jag tror att jag har skrivit här förut, så tycker jag att det är helt okej att städa. Jag gillar att fixa här hemma och det är skönt att röja upp.

På eftermiddagen åkte Peter, Philippa och jag till Mölndals Galleria. Det var trevligt att i alla fall göra någonting. Jag har känt mig lite uttråkad de senaste helgerna eftersom det känns lite som om varje helg ser likadan ut. Hur som helst, på Mölndals Galleria var det lite extra aktiviteter med bland annat provsmakning och det var trevligt. Jag fick också köpt en del saker som jag velat köpa länge. Jag handlar en del på nätet, men ibland är det faktiskt skönt att handla saker i butik.

Nu ska jag snart titta på något med Philippa och Peter på tv. Jag är redan trött, men ska försöka vara uppe ett par timmar till. Jag har sovit dåligt den här veckan. Isabella har ju varit ute flera kvällar och då sover jag inte bra. Så är det att vara tonårsförälder…

Igår började äntligen läsa en bok som jag velat läsa länge: “Där kräftorna sjunger”. Jag har bara läst tjugo sidor ännu, men tycker redan att den är vacker. Så fina miljöbeskrivningar!

Ha en fin kväll!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.