Stress

724 1024 admin
  • 0

Hej!

Jag har återigen inte haft tid att skriva här på bloggen och jag är verkligen ledsen för det. Den senaste tiden har varit stressig och jag har känt mig splittrad och inte riktigt mig själv. Jag tror delvis att det har att göra med saker som hänt under terminen som jag först nu börjat bearbeta. Det handlar inte om yogan utan om andra saker, men som tur är känns det redan lite bättre och det är bra. Jag vet att vår resa kommer att göra gott. Det är alltid bra med miljöombyte och att komma bort en stund (även om jag älskar vårt hus och mitt arbetsrum/kontor 😊).

Den sista tiden som varit jobbig har lärt mig hur viktigt det är med mina rutiner och hur mycket jag behöver dem. Utan yogan, meditationen och löpningen hade jag mått mycket sämre. Nu har jag i alla fall haft de verktygen (samt en del andra) som hjälpt mig när det varit mycket runt omkring mig. Något som jag dock måste bli bättre på är att sova mer. Jag går ju upp väldigt tidigt på morgonen, men ofta somnar jag inte i tid eller vaknar många gånger på natten. Jag tror det har påverkat mig negativt en del också.

Nu är det bara två arbetsdagar kvar innan vi åker iväg, idag och imorgon. Idag har jag äntligen suttit vid skrivbordet och strukturerat upp mitt arbete och fått gjort en del för yogan och det känns jättebra. Sedan kursavslutningarna har jag fått ägna nästan all min tid åt arbetet i skolan och det har inte känts bra. Precis som med yogan har skrivandet fått stå helt tillbaka och det har stressat mig också, men från och med idag ser det annorlunda ut. Jag kommer att ha mer tid och skolarbetet kommer att få vara i bakgrunden (lite ska jag helt klart göra, men inte alls så mycket som jag gjort den senaste tiden).

Om en stund ska jag åka till stan och uträtta några ärenden och när jag kommer hem ska jag packa. Som tur är brukar det inte ta så lång tid, så förhoppningsvis har jag tid att fortsätta att jobba med yogan och skrivandet ikväll. Äntligen känner jag att sommarkänslan börjar infinna sig lite grann och att jag kan slappna av och släppa det som varit under våren, vilket känns underbart!

Ha en fin fortsättning på dagen!

Kramar

Johanna

P.S. Idag gjorde jag en ny “flyer” som jag ska sätta upp på Tempo och några andra ställen. Jag har också skapat en QR-kod som man ska kunna skanna för att komma till hemsidan. Det gäller att hänga med i utvecklingen 😊!

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.