Stressig tisdag

1024 1024 admin
  • 0

Hej, hur är det med dig idag? Jag har haft en lite sämre dag än igår. Vet inte om det kanske beror på att jag gick upp halv sex imorse och egentligen inte hade sovit ut. Hur som helst, mitt humör har varit lite dämpat och jag har känt mig irriterad mest hela dagen. Dumt… Ibland är det svårt att jobba samtidigt som barnen är hemma. Jag älskar dem över allt annat (behöver jag egentligen inte skriva, det är ju ganska självklart), men jag har svårt att koncentrera mig när jag inte är ensam. Det i sin tur gör att jag blir stressad. Jag har ju gjort ett schema för mig själv med saker som ska göras och så blir bara hälften gjort på grund av avbrott och trötthet. Blä…

Nu tar jag nya tag! Om en knapp timme börjar yogaundervisningen och jag ska försöka vara den allra bästa yogaläraren jag kan vara. Jag ska släppa stressen som jag känner på grund av ovissheten och bara vara i nuet. Det är ju egentligen bara det det handlar om, dvs. att ta en sak i taget och vara helt närvarande i det.

Trots mitt något dåliga humör har jag ändå fått gjort en del idag, bland annat spelat in en video som jag lägger ut i övermorgon.

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.