Svårt att fokusera

1024 1024 admin
  • 0

Hej!

Jag känner tyvärr att jag har slarvat bort tiden idag. Mitt fokus har varit på annat än det jag verkligen vill göra och det är synd, men något jag inte kan förändra så här i efterhand. Vad det beror på vet jag inte, men jag tror att en orsak är min fest (som jag skrev om igår). Det är som om den tar upp plats i huvudet, som i sin tur gör att jag har svårare att koncentrera mig på det jag måste göra. En nackdel med mitt jobb med yogan och skrivandet är att vissa saker inte MÅSTE göras. Det BÖR göras för att jag ska utvecklas och växa, men det MÅSTE inte göras just nu. Det leder till att jag släpper och skjuter upp, vilket är väldigt dumt för egentligen MÅSTE jag faktiskt göra de där sakerna – marknadsföring etc. Om du jobbar för dig själv vet du kanske vad jag menar. Hur som helst, det som är bra är att jag är medveten om problemet och nu måste jag hitta ett sätt att lösa det och jag har några tankar kring det. Ett sätt är att fråga sig själv varje kväll vad man gjort för att komma närmare sitt mål och om svaret då är bara de nödvändigaste, så kommer man förhoppningsvis inse att man måste förändra något. Det är ju inte roligt att sluta utvecklas (speciellt eftersom det i de allra flesta fall leder till att man går bakåt och försämras).

Nu ska jag i alla fall snart gå ned och undervisa min lektion i yoga för dagen. Jag har redan varit nere i yogastudion och städat och jag känner att sekvensen sitter. Den andra veckan jag undervisar den brukar vara lättare än den första. Nu måste jag i stället hitta nya positioner och kombinationer för nästa vecka. Eftersom helgen kommer att bli intensiv, så hade det varit skönt att vara färdig med passet redan på fredag, men vi får se om jag hinner. I värsta fall har jag måndag på mig också eftersom jag inte har någon yoga då. Vi får se hur det blir.

Nej, nu ska jag snart gå och göra min smoothie och fräscha till mig lite inför undervisningen.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.