Tankar kring Yogan

1024 1024 admin
  • 0

Hej, hoppas att det är bra med dig. Jag ska snart packa ihop mina grejer här vid datorn och börja förbereda mig för kvällens klasser.

Yogalektionerna igår gick bra. Det var ganska många borta, så jag hade små grupper. Fördelen med det är att jag kan se eleverna bättre och på det sättet ge dem bättre instruktioner hur de kan justera sina positioner själva.

Ikväll har jag fått några avbokningar i den tidiga vuxengruppen, men än så länge inga i den kl. 19-20.30. Vi får se hur det blir. Ibland kommer det några sena avhopp.

Nästa vecka är det ju höstlov och jag har därför extra mycket tid att förbereda nästkommande sekvens. Jag ska nog försöka förbereda två sekvenser under vecka 44 så att jag ligger lite före i min planering. Det skulle vara skönt. Att sätta ihop sekvenserna tar alltid ganska mycket tid och det arbetet måste oftast göras på helgerna, eftersom jag inte hinner med det under veckorna med allt annat som jag måste få gjort.

Det är inte klokt att det redan är vecka 10 på terminen. Tiden har verkligen gått fort sedan sommaren. Delvis tror jag att det beror på att jag har ett jobb till, som gör att min tid är väldigt uppbokad under veckorna. Ja, ja, det är som det

Nu måste jag avsluta här, men önskar dig en fin eftermiddag och kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.