Tankar

1024 1024 admin
  • 0

Hej, hej, hoppas att du har haft en bra dag än så länge! Jag har lite mindre energi än igår, men så är det ibland. Tyvärr har jag ont i huvudet, som jag har med jämna mellanrum på grund av hormonerna, men det ordnar sig. Jag är van och kan hantera det. Jag skulle säkert kunna få starkare tabletter om jag gick till en läkare, men jag klarar mig på en Ipren. Visserligen går inte huvudvärken alltid bort, men den blir ofta inte värre och efter några timmar brukar den bli bättre i alla fall. Enstaka gånger kommer den tillbaka dagen efter, men då brukar den inte vara lika stark. Ja, ja… Jag vill inte klaga. Det är många som har det mycket värre än jag.

I morse var jag ute och sprang och sedan åkte jag till skolan för att ha min grupp i tyska 3. Det var trevligt och vi hade en givande stund tillsammans. Jag gillar verkligen att träffa ungdomarna.

Idag har jag distansundervisning med min andra grupp, så jag är hemma nu på eftermiddagen. Om en stund ska jag börja förbereda lektionen och hoppas att allt ska gå bra. Jag gillar bätttre att träffa eleverna i klassrummet, men nu är det som det är och det går inte att göra något åt.

Efter undervisningen ska jag mest vara med familjen, men behöver också förbereda lite för imorgon. Jag undrar hur många som kommer. Det var väldigt få på klasserna igår. Jag kan skriva det om och om igen – det är så tråkigt att det är så här… Jag kan inte beskriva hur mycket jag saknar min “normala” undervisning, när jag kunde gå fram till mina elever och hjälpa dem… Snälla låt det komma ett vaccin snart, så det blir lite mer som vanligt igen. Jag tycker också jättesynd om alla som har hotell, restauranger och andra verksamheter som går på knäna just nu. Likaså tänker jag mycket på alla skådespelare, musiker och andra som jobbar med event… Det gör mig nästan tårögd bara att tänka på dem och hur de har det… Naturligtvis tycker jag också synd om fem som jobbar i vården och det de går igenom.

Jag är så tacksam att jag har min lärarutbildning som hjälper mig att ta mig igenom det här ekonomiskt, men yogan vill jag inte ge upp. Den betyder obeskrivligt mycket för mig. Mycket mer än jag faktiskt trodde att den betydde, men den här situationen har fått mig att inse att jag verkligen vill jobba kvar som yogalärare och yogastudioägare. Det är en stor del av min identitet som jag inte vill (och inte tänker) släppa.

Ha en fin eftermiddag!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.