Tennessee Whiskey, Flow och Tankar

1024 1024 admin
  • 0

Hej!

En ny vecka har börjat och jag kan fortfarande inte ha någon yoga. Hela situationen påverkar mig mer än jag vill och idag sa jag till mig själv att lugna ner mig. Jag kan inte stressa upp mig på det sättet jag gör. Det funkar inte. I natt sov jag dåligt igen, men jag försöker att tänka positivt. Det kommer att bli bättre och det jag måste göra är att fokusera på det som jag kan kontrollera. Framför allt gäller det mitt sinne och mina tankar; hur jag reagerar och hur jag behandlar mig själv. Problemet är att jag lätt tappar självförtroendet när något är svårt och att jag får för mig att jag inte kommer att klara av de svårigheter jag står inför. Naturligtvis är det så att vissa saker är otroligt svåra, men för det mesta finns det ändå någon typ av lösning. Jag glömmer dock det ganska ofta, vilket leder till oro och stress. Blä… Jag jobbar dock på med att bli bättre på att hitta stunder av lugn och ro även under arbetsdagarna. Naturligtvis är yogan, meditationen, andningen och löpningen bra verktyg, men jag vill utveckla dem ännu mer och även hitta andra metoder för att sänka min stress och känna mig lugnare. Något som jag har upptäckt funkar bra för mig när det gäller att lugna nerverna och hitta flow är helt klart musik. Idag lyssnade jag på en av mina absoluta favoritlåtar: “Tennessee Whiskey” med Chris Stapleton. Jag tycker så mycket om den att den till och med fått en speciell plats i min senaste bok. Jag älskar att lyssna på musik – speciellt när jag skriver. Det får mig i en viss stämning som gör att jag lättare kommer in i flow. Ännu bättre är att dansa också, men det är inte så lätt när man skriver :-).

Här är en underbar video med Chris Stapelton och Justin Timberlake.

Idag var jag på skolan på förmiddagen och hade min lilla grupp i tyska. Det är alltid lite stressigt att cykla iväg på måndag morgon, men det är skönt att sluta tidigt och att ha resten av arbetsdagen hemma. Imorgon har jag lektion på eftermiddagen. Det är inte lika trevligt, men samtidigt är det skönt att veta att jag inte behöver cykla iväg så tidigt.

Här hemma har jag jobbat med boken idag och faktiskt kommit fram till en preliminär titel. Vi får se om det blir den eller inte, men jag är glad att jag i alla fall har något, för länge hade jag ingen aning vad jag skulle kalla den.

Jag har också förberett min lektion för imorgon och gjort lite annat för skolan. Det känns alltid skönt att ha allt färdigt dagen innan.

Nu på kvällen lagade jag middag – Quesadillas med quornbitar, sallad, röd lök och lite ost. De blev faktiskt jättegoda. Egentligen skulle det ha varit avokado med, men jag hade tyvärr inga mogna.

Snart ska jag börja förbereda mig för natten. Jag hade trott att jag skulle ha haft tid att jobba med bokföringen också, men det har jag tyvärr inte haft. Det får bli imorgon istället.

God natt!

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.