Tiden går

1024 576 admin
  • 0

Hej!

Jag är ledsen att jag varit borta från bloggen några dagar igen. Tyvärr har jag haft ganska mycket att göra med mitt jobb i skolan och det har fått prioriteras. Dessutom ligger jag fortfarande lite efter, eftersom jag inte gjorde det jag tänkt under helgen med månads- och veckoplaneringen. Ja, ja, det är så det är. Inget att göra åt.

I tisdags spelade jag i alla fall in en ny yogavideo. Den här gången blev det en morgonyogasekvens, men den går egentligen att göra även senare på dagen/kvällen.

Du kan titta på videon här.

Senare på tisdag eftermiddag hade jag en privatyogalektion och jag var så trött efter den att jag inte orkade titta in här på bloggen.

Igår hade jag en full dag med lektioner. På morgonen var jag på skolan och träffade några av mina ettor. Eftersom jag inte hade nästa lektion förrän klockan halv tre åkte jag hem och åt frukost och hade tänkt att jobba en del, men eftersom jag hade kvar min månadsplanering som jag inte hade hunnit göra var jag tvungen att ta tag i den. Dessutom var jag av någon konstig anledning väldigt trött, så jag tog beslutet att vila lite för att orka med eftermiddagen. Klockan två åkte jag tillbaka till skolan och hade mina lektioner och sedan var det bara att åka hem igen för att fixa middag. Efter middagen gick jag ner till yogastudion och hade privatyoga igen och precis som i tisdags var jag jättetrött efteråt och orkade inte skriva.

Idag behöver jag inte åka någonstans och det är skönt. Jag har en del texter att rätta och även en lektion att planera för imorgon, men det ska jag hinna. Ikväll har jag min sista privatlektion för veckan och det ska bli roligt.

Ja, tiden går verkligen fort. Jag har som mål att försöka ta vara på varje dag och tycker att jag lyckas ganska bra med det, men ibland blir det förstås inte så. Det jag är missnöjd med är nog mitt skrivande. Allt annat går egentligen som jag planerat. Det svåra med skrivandet är att det är så lätt att prioritera bort det. Jag måste arbeta med skolan och yogan för där finns det andra människor inblandade som har gett mig ett förtroende, men när det gäller skrivandet hänger allt på mig själv. Samtidigt borde jag kanske tänka annorlunda. Jag har ju förhoppningsvis några läsare där ute och de vill kanske att jag kommer ut med en ny bok…. Så jag har egentligen mina läsare som jag borde tänka på :-). Jag har i alla fall börjat läsa igenom manuset nu och läst ungefär en tredjedel. Det är så lustigt för jag kommer själv inte riktigt ihåg vad jag har skrivit, så det är faktiskt lite spännande för mig med :-).

Nu ska jag jobba vidare, så jag avslutar här.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.