Tiden går

1024 1024 admin
  • 0

Hej,

Tyvärr har jag varit borta från bloggen några dagar igen. Just nu är mina tankar splittrade och jag har svårt att hålla mig till mina vanliga rutiner. Jag funderar mycket över hösten och hur det ska bli och tänker fram och tillbaka på olika alternativ. Det är frustrerande att jag inte vet om jag kan ha mina grupper som vanligt i augusti, men jag förstår att det är svårt att förutspå hur läget kommer att se ut, samtidigt är det jobbigt att inte veta för det påverkar så mycket i mitt liv.

Något av det jobbigaste är att jag inte kan hitta fokus för att sitta ner och jobba med romanen. Jag har den arbetsuppgiften på min lista varje dag, men på något sätt kommer jag inte till ro att göra den. Mina tankar vägrar att fokusera på texten. Det är jättefrusterande för det arbetet finns med mig hela tiden och stressar mig. Det finns ju många olika vägar att gå i en sådan situation, men kanske två som är mest “användbara”. Den ena är att jag bestämmer mig för att ta en paus tills jag har fått ordning på allt med yogan och skolan och den andra är att sänka kraven och skjuta fram deadline. Jag lutar åt att välja den andra lösningen för om jag pausar finns en risk att jag ger upp och det vore väldigt ledsamt. Jag tror därför att jag ska ha som mål att göra något litet varje dag för då håller jag liv i mitt arbete, även om det inte går framåt på samma sätt som jag hade önskat.

I eftermiddag ska jag ha privatyoga igen. Den här veckan är som vanligt, så jag har lektioner varje dag fram till fredag. Jag har precis utvecklat en ny sekvens, som ska bli rolig att göra med eleverna. Min egen yogautövning består av olika typer av sekvenser för tillfället. Jag har pausat min vanliga sekvens för att variera yogan mer och skona höger baksida lår, där jag har lite ont.

Nu ska jag fortsätta med arbetet här hemma och förbereda mig för min yogalektion.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.