Tiden går fort när man har roligt

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Hur är det? Idag är det en molnig, men ganska varm dag här i Göteborg och det är snart dags för mig att avrunda mitt arbete vid datorn och förbereda mig för eftermiddagens och kvällens klasser. Idag har tiden gått fort, men jag får ändå försöka vara nöjd med det jag presterat :-).

I morse hade jag min första herryoga för terminen. Det var kul att träffa killarna igen. Det finns fortfarande plats i den gruppen om du skulle vilja hoppa in.

Jag springer alltid innan jag har herryogan på morgonen, så det blev ett tidigt löppass för mig. Yogan och meditationen gjorde jag dock efteråt. Jag tar också alltid tid på morgonen att planera min dag och strukturera upp det jag behöver göra. Det hjälper mig när jag är trött på eftermiddagen och inte kan koncentrera mig så bra.

På förmiddagen innan lunch var jag ute och delade ut några flyers angående min yoga. Det är inte min favoritsysselsättning, men behöver göras ibland för att visa att jag finns.

Efter lunch var jag jättetrött. Det är nackdelen med att gå upp så tidigt och ändå jobba sent. I morse var jag uppe klockan kvart över fem och det tar på krafterna. Något jag brukar göra (när jag har möjlighet) är att ta en kort sovpaus mitt på dagen (bara ca. 15 minuter). Det hjälper mig – även om jag ibland känner mig lite ofokuserad precis när jag vaknar. Naturligtvis är det inte möjligt för alla att göra det på sin arbetsplats, men för mig som jobbar hemifrån funkar det bra.

Nu på eftermiddagen har jag planerat barnyogan och är nästan färdig. Imorgon ska jag göra det sista inför nästa veckas kurser.

Yogan tar väldigt mycket tid just nu, men lite skrivande vill jag hinna med idag innan jag avslutar mitt arbete, så jag säger hejdå här.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Planering av barnyogan

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.