Tiden går…

1024 1024 admin
  • 0

Jag ska inte upprepa mig, men jag gör det ändå 🙂 – Jag vet inte varför jag har så svårt att skriva för tillfället. Det är som om min inspiration tagit slut på något sätt. Den enda förklaringen som jag kan hitta till min kreativitetstorka är nog att jag har mer att göra för tillfället och att jag därför är tröttare än vanligt, vilket gör att min hjärna inte riktigt fungerar som den brukar. Arbetet i skolan tar onekligen en del av den tid, som jag tidigare har haft till yogan och skrivandet…

Nu är det i alla fall tisdag och jag har haft en helt okej förmiddag. Igår var jag väldigt arbetsam, men idag har jag inte riktigt hållit samma nivå, men jag har ändå fått gjort ungefär det jag satt upp för mig själv som mål.

Äntligen är motivationsboken inskickad till ett antal förlag. Det känns skönt och jag är glad för det. Oavsett vad som händer nu, så har jag i alla fall fått iväg texten och det är en lättnad. Jag har ju jobbat med den så länge – säkert i två år minst och inte fått tummen ur att avsluta. Nu har jag en sammanhängande text, som säkert måste revideras ganska mycket, men det är i alla fall en text.

Igår hade vi en ny sekvens på yogan. Vi fokuserar på styrka den här omgången. Det är alltid lite jobbigt de första gångerna jag kör en ny sekvens. Jag behöver titta i mina anteckningar och kan inte hjälpa eleverna så mycket som jag egentligen vill. Det känns inte bra, men går tyvärr inte att undvika. Det kommer kännas bättre redan idag och torsdagar brukar sekvenserna i princip att sitta.

Nej, nu måste jag fortsätta att jobba. Ha en fin eftermiddag och kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.