Tillbaka i mina vanliga rutiner igen

768 1024 admin
  • 0

Hoppas att det är bra med er! Det var väldigt mycket att göra i förra veckan och jag var tvungen att hoppa över bloggskrivandet. Att jag hade så mycket att göra berodde mest på att barnen slutade skolan i torsdags och att det var en hel del förberedelser för det, samt att jag inte hade lika mycket arbetstid som vanligt. Dessutom skrev jag äntligen “färdigt” fortsättningen på Systrar… och skickade in den till olika förlag.

Igår kände jag mig nästan lite paralyserad. Jag kunde inte komma mig för att göra någonting i början av dagen, men sedan blev det bättre och nu känner jag mig i form igen.

Den här veckan är jag hemma med barnen och kommer att jobba så mycket jag kan, men också göra lite roliga saker. Tyvärr är ju vädret inte så fint, men förhoppningsvis blir det lite bad i alla fall.

Idag har jag läst och antecknat från två böcker som är väldigt intressanta och som kommer att

hjälpa mig i mitt framtida arbete, både med skrivandet och yogan. Den ena heter The Champions Mind av Jim Afremow och den andra Structuring your novel av K. M. Weiland. Jag skall skriva mer om dem när jag har läst ut dem.

Jag är så glad att jag äntligen kommit igång med mitt läsande igen. Den senaste månaden har jag varit så upptagen med annat att jag nästan inte hunnit läsa någonting.

Ha en jättefin fortsättning på måndagen!

Namaste,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.