Tillbaka på bloggen

1024 1024 admin
  • 0

Hej, ursäkta att jag varit frånvarande här på bloggen. Det var lite som om luften gick ur mig efter Skåne och jag hade varken motivation eller inspiration att skriva. Nu har det gått tre veckor och jag är på Tjörn sedan ett par dagar tillbaka.

Sommaren är en konstig tid för mig. Jag är ledig från yogaundervisningen, men samtidigt kan jag inte släppa min verksamhet. Tankarna på skrivandet finns också där och tyvärr har det de senaste veckorna inte resulterat i särskilt mycket. Det är som om alla lösa trådar får mig att bli helt paralyserad. Det låter mer dramatiskt än det verkligen är, men jag stressas tyvärr av situationen.

När jag har mycket i huvudet känner jag nästan att det bara finns en strategi som funkar och det är att skriva. Jag ska därför punkta ner det som snurrar i huvudet och försöka komma fram till så bra lösningar som möjligt. Dessutom ska jag rådfråga några personer om sådant jag behöver hjälp med. Jag vet att det kommer att lösa sig på bästa sätt.

Hur som helst, om du vill höra vad jag haft för mig den senaste tiden har jag lagt upp två veckouppdateringar på min youtube. Du hittar dem här och här.

Jag återkommer imorgon igen!

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.