Tisdag

485 1024 admin
  • 0

Hej! Dagen börjar gå mot sitt slut och snart är det redan kväll igen och jag ska gå ner till yogastudion och undervisa. Alldeles nyss kände jag mig ganska trött, men jag gjorde en smoothie och den piggade upp mig :-). Jag har som mål att dricka en smoothie om dagen. Jag gör den på hallon, blåbär, mango, apelsinjuice och naturell yoghurt. Nu blandar jag också i baobab- och camu camu-pulver samt hampafröer. Jag vet att det inte är så bra att äta söta frukter som mango och banan och att apelsinjuice inte heller är särskilt hälsosamt, men jag känner att jag kan unna mig det eftersom jag verkligen begränsar mitt intag av vanliga sötsaker.

I morse efter träningen åkte jag till affären och handlade. Det var skönt att få gjort det ganska tidigt på morgonen när det var lite folk där. Om jag inte har något speciellt inbokat försöker jag handla på tisdagar och fredagar och det funkar ganska bra.

På förmiddagen efter min handling planerade jag september. Jag är lite efter när det gäller den (det har ju redan gått en vecka av månaden), men det fick bli så den här gången. Jag är fortfarande inte färdig, men blir nog det imorgon. När man har sin egen verksamhet får man ta tid för månads-, vecko- och dagsplaneringar. Jag har ju inga möten, som på stora företag. Planeringen blir helt enkelt som möten med mig själv :-).

Efter lunch jobbade jag med manuset och just nu försöker jag lära mig mer om hur man beskriver och inte bara berättar. Jag har nämligen en tendens att berätta och behöver bli bättre på att beskriva. Det är verkligen inte lätt, men det hjälper att läsa andra romaner och faktiskt också att titta på tv och se hur karaktärerna agerar i olika sammanhang.

Nu ska jag snart börja förbereda mig för kvällens undervisning. Jag har lagt till ett moment i nivå 2- sekvensen och hoppas att det ska bli bra. Igår hann jag inte riktigt det jag hade planerat, men det kan vara annorlunda idag. Varje grupp är olika och man vet aldrig riktgit från gång vad man hinner med.

Ha en fin kväll!

Kram

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.