Tisdag med ärenden

1024 1024 admin
  • 0

Hur är det? Har dagen varit bra än så länge? Hoppas det. Jag var tvungen att ta en sväng till biblioteket och affären på förmiddagen, så för mig känns det som om dagen har gått väldigt fort. Snart kommer barnen hem ifrån skolan och då blir det livat här, så jag får ta vara på de sista minuterna av lugn samtidigt som jag dricker kaffe här vid datorn.

I morse sprang jag som vanligt. På sistone har jag känt mig omotiverad och det har gått lite trögt, men jag ger inte upp. Jag tror att min brist på motivation hänger ihop med att jag på många andra plan funderar och tänker på hur jag ska göra och då börjar man ju gärna ifrågasätta annat i livet också. Löpningen, yogan och meditationen är dock väldigt viktiga för mig. De är grundpelarna i min strävan mot att må bra både fysiskt och psykiskt, så de tänker jag hålla fast vid så länge jag bara kan :-).

Ikväll ska jag ha tre klasser – en barnyoga, en nivå 1 och en nivå 2. I barnyogan ska vi göra en meditation där vi liknar våra tankar vid vagnarna på ett tåg: vi ser dem passera, men reagerar inte på dem. Efter det kommer vi att fortsätta med paryogan, men också höftöppnarna som i vuxengrupperna.

Nu på eftermiddagen (den tiden som är kvar) ska jag redigera och läsa teori för skrivandet. Jag ska också fortsätta att fundera på hur jag kan gå vidare med min motivationsverksamhet, eftersom det arbetet nästan stannat upp för tillfället.

Hoppas att du får en fin eftermiddag och kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.