Tisdag med Grön Juice

1024 683 admin
  • 0

Hej, hej, hoppas att du har haft en bra dag. Jag är nöjd med min även om jag fortfarande känner mig konstig och ovan att inte jobba på kvällarna. Idag har jag i alla fall röjt och städat här hemma. Dessutom har jag gjort grönsakjuice och smoothie och jag är glad att jag äntligen tog fram min juicemaskin. Ett tag gjorde jag sellerijuice varje morgon, men sedan tappade jag motivationen och kom bort från den vanan. Hur som helst, nu tänker jag försöka dricka minst en grön juice per dag för att boosta mitt immunförsvar så mycket som möjligt.

I morse gjorde jag min träning som vanligt och efter duschen och planeringen var jag tvungen att åka till affären och handla. Jag är aldrig riktigt taggad för att att åka och handla, men det måste göras helt enkelt😊.

På eftermiddagen jobbade jag med förberedelserna för mina lektioner som jag ska ha imorgon och sedan fortsatte jag skriva på romanen. Jag är glad för även idag fick jag ihop nästan 2000 ord. Om jag fortsätter i den här takten kanske jag kan nå mitt mål att bli färdig med första utkastet i vecka 10, men vi får se. Det är i alla fall kul att skriva. Två av karaktärerna befinner sig i USA och det är skönt att kunna resa bort i fantasin. Dessutom finns inte corona och det är underbart. Jag undrar förresten när viruset börjar dyka upp i skönlitteraturen. Jag hade kunna ta med det, men jag valde att inte göra det. Orkar inte just nu helt enkelt.

I eftermiddags gjorde Isabella ett gott bananbröd, som vi hittade receptet på i det senaste numret av Buffé. Det var nyttigt och innehöll bara mandelmjöl, havregryn, ägg, kakao och banan samt lite mörk choklad (85%).

Nu ikväll har jag övat på handståendet igen och lärt mig några nya trix, som jag får filma imorgon eller övermorgon.

Nu är det dags att planera morgondagen och sedan ska jag göra i ordning mig för kvällen. Jag känner mig ganska trött, så jag ska gå och lägga mig i tid. Jag håller fortfarande på att läsa “The Wim Hof Method” och är fascinerad över det som står där. Ska berätta när jag läst färdigt.

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.