Tisdag

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Nu har det hunnit gå ett par dagar sedan jag skrev sist. Helgen gick fort, men var mysig. Vi var uppe på Tjörn och hälsade på mina föräldrar. En av mina döttrar var på läger, men resten av familjen var med. Det var skönt att komma bort. Jag sprang, yogade, mediterade och tog också ett morgondopp i samband med att jag var ute på min löprunda. Det är fortfarande ganska skönt i vattnet :-).

Igår gick hela dagen åt att förbereda de nya sekvenserna och att städa yogastudion. Eftersom jag var borta under helgen fick jag skjuta på det arbete jag vanligtvis gör på söndagar. Det gick bra och var ingen fara.

Idag har jag tagit det ganska lugnt, men ändå hunnit med en hel del. Det jag dock inte är nöjd med är att jag inte kommer någon vart med mitt skrivande. Det är som om jobbet på skolan gjort att skrivandet hela tiden kommer i skymundan. Jag får lägga det åt sidan eftersom det är viktigare att jag kommer förberedd till lektionerna. Det är logiskt förstås, men det är inte bra att jag hela tiden skjuter upp det som egentligen är en av de viktigaste sakerna för mig. Jag vill ju få färdigt det första utkastet för roman 3 fram till jul, men jag är osäker på om det kommer att gå. Saken är den, att egentligen är det bara att sätta igång. Om jag så bara skriver tre ord varje dag, så gör jag i alla fall någonting. Att bara vänta tills jag har tid är väldigt dumt.

Nu måste jag alldeles strax fortsätta att jobba med yogan. Jag ska gå igenom sekvensen för ikväll, så att den sitter lite bättre. Den här (och nästa) vecka fokuserar vi på ryggen och baksidan av låren. Det blir en hel del övningar och positioner som stretchar ut kroppen, men också styrka.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

I söndags läste jag ut den här boken- väldigt läsvärd!

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.