Torsdag med privatyoga

702 702 admin
  • 0

Hej! Nu är det torsdag eftermiddag och jag har lite tid att skriva här på bloggen. Tyvärr var jag upptagen hela dagen igår. Jag hade tre lektioner med mina elever i tyska och sedan två yogalektioner. Det var en trevlig dag, men på kvällen hade jag inte så mycket inspiration att skriva.

Idag har jag tyvärr haft ont i huvudet igen… Mina döttrar har också haft mycket ont i huvudet på sistone. Jag hoppas att det bara är tillfälligt för det tär på krafterna och det är svårt att jobba effektivt när man har ont. Idag tog jag faktiskt en tablett igen. Jag vill verkligen inte göra det i onödan, men ibland måste jag bara göra det.

På förmiddagen jobbade jag med skrivandet och läste också lite mer i “Jägarinnan”. Det är en spännande bok, nästan som en thriller skulle jag säga. Det är också intressant att läsa om Sovjetunionen under andra världskriget. En utav de kvinnliga karaktärerna är pilot till exempel och det fascinerande tycker jag med tanke på att det var så länge sedan.

Nu på eftermiddagen har jag jobbat en hel del med skolan. Det tar sin tid, eftersom jag har fler lektioner nu, men jag tycker att det är roligt och det känns givande, när jag förhoppningsvis kan hjälpa eleverna.

Senare i kväll klockan 19 ska jag ha en yogalektion igen. Jag har precis gått igenom sekvensen och det ska bli kul att träffa min lilla grupp.

Annars har det inte hänt så mycket. Jag tycker det känns lite som om jag är i ett vakum eftersom jag inte vet hur det blir till hösten med restriktionerna. Det är jobbigt att inte kunna planera (speciellt eftersom jag är en person som gillar att strukturera upp och ordna med saker och ting), men det är bara att försöka acceptera situationen som den är. På något sätt kommer allt att lösa sig det vet jag.

Okej, det är dags att sluta.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.