Torsdag med rättningar

1024 1024 admin
  • 0

Hej,

Jag har precis kommit upp från yogastudion efter att ha haft en privatlektion med mina fina elever. Nu har jag ingen mer yogaundervisning den här veckan.

Idag har jag jobbat med skolan hela dagen. Jag trodde inte att det skulle ta så lång tid att rätta, men det gjorde det. Ändå är jag inte färdig ännu, utan måste fortsätta imorgon och kanske också på helgen. Det är tidskrävande att rätta texter, men jag tycker det är roligt också.

Jag är lite ledsen för jag har svårt att hinna med skrivandet och ibland känns hela “författarprojektet” hopplöst, men jag vill inte ge upp. Kanske är det dumdristigt, men inom mig tror jag ändå att det på något sätt ska ordna sig och att jag kommer kunna ge ut roman tre på ett traditionellt förlag. Vi får se hur det går. Jag har i alla fall bestämt mig för att börja redigera första utkastet fastän texten inte riktigt är klar. Jag tror det kan vara bra att läsa igenom och ändra lite grann och sedan skriva ihop slutet.

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa. Känner att jag behöver komma i säng i tid. Jag har en massa att göra i morgon också, men det är mysigt att det är Valborg och jag ser fram emot lite tid med familjen.

Ha en fin kväll!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.