Trevlig fredag och nytt nyhetsbrev

768 1024 admin
  • 0

Ja, så är den här arbetsveckan snart slut. Det har varit några intensiva dagar med skolavslutningar och allt som hör till, men idag har jag haft en “vanlig” arbetsdag.

Jag sprang och yogade som vanligt i morse. Det går framåt med min handståendeträning. Som jag skrivit tidigare här på bloggen följer jag ett program på Omstars. Idag var fokus på styrka i magen/core och höftböjarna. Tyvärr var det några övningar som var för svåra för mig. Även om jag tycker att yogan har hjälpt mig jättemycket att skapa styrka och stabilitet i kroppen, så saknas det ibland lite grann, men det är bara att kämpa på. Jag försöker tänka att jag blir lite starkare varje gång jag yogar :-).

Efter min yogautövning satt jag som vanligt och jobbade med texten. Jag har kommit ungefär 50 sidor och jag är inte så nöjd med det. Jag hade planerat att hinna mer varje dag, men jag ändrar så mycket att det inte går särskilt snabbt framåt. Det positiva är dock att jag tror det kommer att gå snabbare nästa gång jag läser igenom för då kommer jag förhoppningsvis inte att göra lika många tillägg och ändringar.

Nu på eftermiddagen har jag jobbat med yogan. Nu är mitt nyhetsbrev ute och om du inte prenumererar på det kan du läsa det här.

Det är dags för mig att runda av här. Jag har några saker kvar att göra, men snart ska vi gå till några goda vänner och det ska blir väldigt trevligt.

Ha en härlig fredag!

Namaste,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.