Trevlig helg med yogaundervisning och tid på tjörn

768 1024 admin
  • 0

Hej, Jag hann inte skriva över helgen, men nu är jag tillbaka vid skrivbordet och har jobbat hela dagen. Det känns skönt att det är måndag och jag ser fram emot kvällens undervisning. Som jag har skrivit många gånger förut här, så är måndagarna något av en mjukstart, eftersom jag bara har två timmars undervisning och slutar redan klockan sju.

Helgen var ganska hektisk, men jag tycker ändå att jag lyckades väva in en del vila. I lördags morse var jag på Gundla Gårdscafé igen och undervisade yoga. Den här gången fick vi vara i deras växthus, men det var minst lika mysigt. Trevligt också med fikat efteråt och roligt att prata med deltagarna.

Efter yogan åkte vi upp till mina föräldrar på Tjörn. Det var mysigt att vara där igen. Jag saknar havet när jag är här i stan och är glad att vi har möjlighet att besöka mamma och pappa då och då. Jag planerade alla yogapass föe nästa period på eftermiddagen. Det var inte så betungande eftersom jag tycker att det är väldigt roligt med yogan. På kvällen såg vi på “Världens sämsta indier” på svt-play tillsammans. Jag tycker det är en trevlig serie, som både är rolig och underhållande. Tyvärr har jag inte varit i Indien ännu, men ett besök på ett Ashram där, står på min lista :-).

Igår åkte vi hem till stan igen. Jag städade yogastudion och gjorde fint där och planerade också lite för mitt skolarbete där här veckan. På onsdag börjar jag ju jobba som språklärare.

Idag har jag mestadels använt tiden till att planera september. Jag har också hunnit gå igenom mina yogasekvenser för ikväll och jobbat med redigeringen av motivationsboken. Idag kom också bilden på mitt omslag för romanen! Jätteroligt! Jag ska skriva till förlaget och fråga när jag får dela det på sociala medier.

Nu måste jag göra min dagliga smoothie och sitta ner med min dotter innan jag går ner till yogastudion för eftermiddagens och kvällens pass.

Ha det fint!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.