Trevlig torsdag

498 1024 admin
  • 0

Hej! Hur är det med dig? Klockan är kvart över tre och jag måste vara färdig här vid datorn klockan halv fyra, så jag har inte så lång tid på mig att skriva.

Till skillnad från igår har min dag varit ganska fokuserad och produktiv, vilket känns skönt. I morse bestämde jag mig för att begränsa mitt användande av sociala medier och mejlen och skriva upp i min almanacka varje gång jag gick in på dem. Det har faktiskt hjälpt och jag har kunnat fokusera mycket bättre på jobbet idag.

I morse hade jag min herryogagrupp som vanligt. Vi stod bland annat på händer och övade på Eka Pada Koundinyasana I. Killarna är så duktiga och ambitiösa. Det är kul att se hur de utvecklas i sin yogautövning.

På förmiddagen jobbade jag med ekonomin och marknadsföringen. Nu marknadsför jag mitt föräldra-barnyogaevent och hoppas få in några fler anmälningar.

Jag har också jobbat vidare med det skönlitterära skrivandet och idag fick jag en jättefin recension på Instagram. Jag blir så glad när någon gillar min bok. Jag tvivlar ofta på mina skrivprojekt, men när det händer något positivt får jag ny energi och kraft. Naturligtvis måste motivationen främst komma inifrån, men ibland är det roligt att höra något positivt från andra också :-).

Det sista jag gjorde nu på eftermiddagen var att bestämma vad jag ska göra de närmaste veckorna för min andra motivationsbok. På måndag börjar mitt arbete med den på allvar. Berättar mer när projektet kommit lite längre.

Nu ska jag förbereda mig för eftermiddagens och kvällens yogapass.

Ha en fin fortsättning på dagen!

Namaste och kramar,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.