Trött onsdag

498 1024 admin
  • 0

Hej! Hur är det? Hoppas du har det bra. Jag har varit slarvig här på bloggen, men nu ska det bli ordning och reda igen :-)! Jag skrev igår, men la ut inlägget först idag. Igår kväll var jag så trött att jag glömde publicera det jag skrivit. Ja, ja…

Nu är klockan redan strax efter halv sju och jag ska alldeles strax äta middag med familjen och sedan titta på “Hela Sverige bakar” med dem. Det är mysigt att ta det lite lugnt på onsdagarna, eftersom mina andra vardagskvällar (förutom fredag) är upptagna med yogaundervisningen.

I dag har jag inte riktigt varit så energisk som jag önskat att jag skulle vara… Trots det har jag fått gjort en del ändå. Jag har planerat yogan för de små barnen, men tagit mest tid till att fundera över hur jag ska gå vidare med mitt skrivande för motivationsverksamheten. Jag har fortfarande en del kvar att planera, men har väl kommit fram till ett projekt som jag vill genomföra fram tills julledigheten. Vi får se hur det går och jag berättar mer sedan när jag kommit igång.

Idag skulle jag också marknadsföra ett av mina inlägg för yogan eftersom jag gärna vill få in några fler elever för slutet av terminen, men det var en massa strul med det (något konstigt med inställningarna). Som tur var funkade det till slut och jag fick iväg annonsen. Tyvärr blev det problem med min hemsida också, men det löste sig det med. Inte min dag när det gäller teknik…

Nu är det dags att sluta, men idag lovar jag att inlägget kommer upp på hemsidan i tid!

Namaste,

Johanna

Idag provade jag mjölksyrebakterier från Renée Voltaire- surt 😯

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.