Tyvärr fortfarande lite för mycket att göra

1024 1024 admin
  • 0

Hej!

Hoppas att dagen har varit bra. Jag hann inte skriva igår. Tyvärr är jag inne i en period som känns splittrad och ofokuserad. Jag har skrivit om det förut här på bloggen och kommer kanske få göra det snart igen… Det är mycket just nu med jobbet på skolan, yogan och skrivandet och en hel del andra saker runt omkring, som visserligen är roliga, men jag vet inte hur jag ska få ihop det med tiden. Samtidigt vet jag att jag kan bara jag lugnar mig och tar en sak i taget. Jag måste också lära mig att inte vara så perfektionistisk (tror jag skrev om det i måndags :-)).

I morse efter träningen var jag med Buster hos veterinären för att han skulle få en vaccination. Allt gick bra, men det är tråkigt att se hur nervös han blir så fort han kommer innanför dörrarna på mottagningen. Han vill bara därifrån. Jag antar att han känner lukter och rädsla från andra djur som han reagerar på. Han var väldigt glad att komma därifrån i alla fall.

På förmiddagen jobbade jag med skolarbetet. Mina elever har skrivit prov den här veckan och jag rättade dem och förberedde morgondagens lektion. Det tar alltid längre tid än jag planerar med skolarbetet, men jag håller i alla fall på att lära mig att sätta stopp och vara nöjd även om jag inte hunnit med exakt det jag vill. Det är det som är problemet med mig. Jag vill vara färdig, men det går inte alltid. Vissa saker får ligga ofärdiga och jag måste kunna leva med det.

Nu på eftermiddagen har jag gjort lite praktiska saker, men också städat i yogastudion och nu ska jag förberedda nästa veckas sekvenser. Om en dryg timme ska jag gå ner till yogan. Det ska bli skönt och roligt att undervisa. Känner verkligen att jag behöver det.

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.