Tyvärr lite problem med bloggen

1024 576 admin
  • 0

Hej! Tyvärr har jag inte skrivit här på bloggen på ett par dagar. Jag har haft lite problem med att ladda upp bilder, men nu försöker jag igen. Hoppas i alla fall att det är bra med er!

Jag ska alldeles strax iväg till Majorna för att träffa en kompis. Det ska bli roligt! När jag undervisar yoga har jag ofta inte möjlighet att träffa mina vänner på vardagskvällarna. Det är en av nackdelarna med att jobba kvällstid, men något jag har lärt mig att leva med under åren (fördelarna med mitt jobb är så många :-)).

Igår hade jag yoga i trädgården igen. Jag har haft det två gånger i den här veckan: igår och i måndags. Vi hade jättetur med vädret bägge gångerna, så det var skönt. Många dök upp och det gjorde mig förstås glad.

På måndag tänkte jag ha en liten avslutning med vin/alkoholfritt efteråt. Det kan hända att jag lägger in några fler uteyoga-pass i augusti t.ex., men nu tar jag en liten paus från undervisningen ett par veckor. Jag ska istället fokusera på skrivandet och mina videor tänkte jag.

Nu måste jag åka, men återkommer imorgon igen!

Ha det fint!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.