Undervisning på skolan

540 1024 admin
  • 0

Hej! Hoppas att din dag har börjat bra. Jag skriver nu på förmiddagen för om en liten stund ska jag åka till skolan och ha lektion. Idag måste jag åka extra tidigt för jag behöver kopiera några papper.

Annars har jag känt mig lite trött under förmiddagen. Jag sov inte så gott i natt. Ja, ja, så är det helt enkelt ibland. Inte så mycket att göra mer än att acceptera.

Yogan gick bra igår. Det var tyvärr ganska många borta, men så kommer det nog att vara då och då under terminen. Det är svårt med hela corona-situationen, eftersom den gör att man måste vara extra försiktig när man känner sig förkyld. Jag hoppas, hoppas att det snart blir bättre på något sätt, men det verkar ta sin tid. Skönt i alla fall att det inte är lika hemskt som det var under våren.

I morse läste jag en intressant artikel som författaren och forskaren Emma Säppäle hade delat på FB. Den handlade om andning och hur andning är mycket effektivt för att hantera stress. Jag har skrivit det här förut, men det tål att upprepas – andningen är jätteviktig för hälsan. För ett par år sedan hade jag inte så mycket intresse av att lära mig mer om andning, men nu känns det som om jag vill veta allt :-). Jag ska därför fortsätta att läsa så många artiklar och böcker jag kan inom området och även lyssna på poddar. Doktor Rangan Chatterjee har kommit ut med ett nytt avsnitt av sin podd, som fokuserar på andning. Jag har inte lyssnat på det ännu, men ska göra det inom kort.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Namaste och kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.