Undervisningsfri Onsdag

498 1024 admin
  • 0

Hej! Hur har din dag varit? Hoppas att den har varit bra! Jag har fått gjort ganska mycket även om jag hade en dipp i eftermiddags, då jag var väldigt trött och okoncentrerad. Det är nästan samma sak varje eftermiddag och det gör mig ibland frustrerad…

I morse när jag var ute och sprang var det väldigt kallt ute, så imorgon tror jag att jag nog måste ta ett extra lager och kanske till och med ta fingervantar. Vi får se…

På förmiddagen jobbade jag med yogan. Nu har jag “boostat” ett utav mina inlägg för yogahelgen och hoppas att kanske några till hoppar på. Det hade varit så roligt! Om du som läser detta är intresserad, så kan du läsa mer om helgen här.

Jag började också samla positioner för nästnästa veckas sekvens. Än så länge har jag inte riktigt bestämt vad fokuset kommer att vara. Behöver fundera lite till på det känner jag.

Eftermiddagen ägnade jag åt att redigera och jobba med följebrevet som jag ska skicka till förlagen. Det börjar kännas lite nervöst att det inte är så lång tid kvar nu. Samtidigt ska det bli skönt att få ta en paus med texten. Jag har jobbat väldigt mycket med den det senaste halvåret och är lite trött på att läsa samma sak om och om igen.

Nu ska jag snart åka och hämta min dotter som har dansat balett. Ha en fin kväll och hoppas att vi ses på yogan imorgon eller i övermorgon.

Namaste och kramar,

Johanna

Kul reklam 🙂!

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.