Utdragen tand

1024 1024 admin
  • 0

Hej, oj idag är jag trött. I morse sprang jag som vanligt. Jag börjar vänja mig vid kylan och som jag skrivit förut så funkar det bra med den outfit jag har. Jag varken fryser eller blir för varm. Efter löpningen och min yoga duschade jag och så åkte Philippa och jag till tandläkaren, där hon skulle dra ut en tand. Jag var i ärlighetens namn ganska nervös, för ingen av barnen har dragit tänder förut (jag själv har tagit bort tre av mina visdomständer). Hur som helst, allt gick bra och det kändes förstås jätteskönt. Nu hoppas vi att allt läker ordentligt.

Det tog lång tid hos tandläkaren och jag var jättetrött efteråt, så tyvärr var jag inte alls effektiv, men efter lunchen planerade jag dagen och sedan hade jag ett extra prov för två elever. Det gick bra, men tog lite tid för jag gjorde bedömningen direkt efteråt. Att bedöma muntlig färdighet tar sin tid.

När jag var färdig med skolarbetet hann jag skriva lite grann på boken, men när jag väl kommit in i skrivandet var jag tvungen att avbryta för jag skulle köra Josefina till cellon och även hämta ett bokpaket. Jag har beställt några böcker om fotografering på amazon. Jag är väldigt intresserad av att ta kort, så jag vill lära mig mer.

Boken jag köpte heter “Styling for Instagram” av Leela Cyd och jag tycker den verkar lärorik. Jag vill främst lära mig mer om hur man komponerar ett foto och hur man använder ljus. Ibland saknar jag också inspiration och då kan det vara bra att få några nya idéer. Det kan man förstås också få på “Pinterest” t.ex., men som du säkert vet gillar jag ju böcker :-).

Nu måste jag avrunda dagen. Tyvärr känner jag mig lite stressad på ett konstigt sätt. Kanske är det för att Philippa ska ha kalas imorgon och jag har en hel del jobb som måste göras innan dess, men det ordnar sig. Snart ska vi faktiskt åka bort och det blir skönt. Jag skriver mer om det i helgen.

Ha det fint!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.