Varm och trött fredag

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Vilken dag det har varit idag! Nästan lite overkligt varmt och jag vet inte om det är därför jag har lite ont i huvudet nu, men det är ju härligt att sommaren förärar oss med ett återbesök :-)!

Jag har varit trött idag. I morse hade jag min yogalektion och det var som alltid jätteroligt att träffa eleverna. Efteråt var jag tvungen att cykla in till stan för ett möte. Det tog knappt en timme och sedan cyklade jag direkt hem igen och satte på mig springkläderna. Det var svettigt på löprundan. Både Buster och jag flämtade när vi kom hem :-).

Tyvärr var jag tvungen att handla för helgen också, så jag duschade bara snabbt och åkte sedan till ICA Maxi. Jag var helt slut när jag kom hem och hade lagt in maten och skulle sätta mig och äta lunch. Tyvärr blev därför inte eftermiddagen så effektiv som jag hade hoppats.

Jag jobbade dock med manuset och det är jag nöjd med. Nu har jag läst igenom det och står inför uppgiften att skriva slutet på berättelsen. Egentligen tror jag inte att det blir så svårt för jag har en ganska tydlig idé vad jag vill skriva, men det gäller att få ner det på papper också.

Naturligtvis har jag också gjort en del för yogan, men inte riktigt vad jag planerat. En jättebra yogavideo hann jag i alla fall se och jag har lärt mig en del bara på att titta på den. Internet är verkigen en fantastisk källa till kunskap när det gäller yogan. Jag har lärt mig otroligt mycket på att lyssna på duktiga yogalärare och inspireras av dem.

Nu ska jag ägna resten av kvällen åt att läsa, skriva dagbok och vara med familjen. Det ska bli mysigt.

Ha en fin kväll!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.