Varmt

724 1024 admin
  • 0

Hej! Det har varit några “snurriga” dagar och jag har inte alls varit inne i mina rutiner som jag brukar, men idag har jag äntligen suttit med yogan hela dagen och jag har fått gjort nästan allt som jag planerade och det känns jätteskönt. Jag får alltid en härlig känsla i kroppen när jag gör saker som varit på min “att-göra-lista” länge. Det har inte varit så lätt att bolla alla mina arbetsuppgifter den här våren. Mot slutet av terminen fick skolan ta allt mer tid. Jag hade jättemycket rättningsarbete och var orolig för några av mina elever som hade svårt att klara kursen. Det tog på krafterna, men var också roligt och lärorikt. Jag är jätteglad att jag tog tjänsten på skolan och att jag rodde det i land. Till hösten letar jag efter ett nytt deltidsjobb. Jag vill jobba lite mer som lärare i tyska. Tycker om att använda mina kunskaper i språket och gillar verkligen elevkontakten. Jag hoppas att jag hittar en tjänst som passar ihop med yogaschema.

Tyvärr har också skrivandet fått stå tillbaka under den senaste månaden och jag är ledsen för det. Varje dag jag inte jobbar med boken känns som ett litet svek mot mig själv, men när det var så mycket fick jag helt enkelt prioritera det som var nödvändigast och då kom skrivandet inte högst upp på listan. Jag ger dock inte upp för skrivandet betyder jättemycket för mig. Samtidigt är det tyvärr också ett stressmoment. Jag ser alla som skriver på sociala medier och hur de marknadsför sig själva och sina böcker och gör en massa för att sälja och jag vågar inte riktigt. Jag har aldrig varit en sådan person. Gillar helt enkelt mer att vara i bakgrunden än att stå i centrum. Samtidigt gillar jag att ta kort och att skriva, så jag antar att jag skulle kunna använda sociala medier utan att fokusera på själva säljandet. Att berätta lite om vad man gör (utan att vara oärlig och visa upp en fasad) är ju egentligen bara trevligt. Problemet är när det blir för polerat och tillrättalagt. Jag har väldigt svårt för det.

Nu börjar snart min “semester” och jag ska försöka skapa lite ledighetsvanor. Jag är en person som gillar att behålla vissa rutiner trots att jag är ledig, t.ex. vill jag jobba lite med boken och yogan varje dag och min träning och mina välbefinnanderitualer finns också alltid med mig. Däremellan vill jag förstås vara mycket med familjen och mina vänner. Det ska bli mysigt!

Nu lovar jag verkligen att skriva mer regelbundet här på bloggen!

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kram

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.