Varmt idag med

768 1024 admin
  • 0

Jag svettas och har lite ont i huvudet idag med, men det är ju härligt med sommarvärme, så jag ska inte klaga.

Idag har jag varit med barnen på Frölunda Torg . Min mellandotter Josefina fyller år imorgon, så jag hade några saker jag behövde fixa.

Under eftermiddagen jobbade jag. Nu ligger det ute en text angående Corona på min hemsida. Tyvärr ser det ut som om det blir färre anmälningar i år jämfört med alla år jag haft mina yogakurser. Jag visste att Covid-19 skulle påverka antalet elever, men nu börjar det blir tydligt hur mycket. Det känns jätteledsamt och tråkigt, men jag får försöka hitta lösningar. Eventuellt kommer jag att dra in vissa kurser och så måste jag kanske ta ett annat jobb för att klara av den ekonomiska biten. På något sätt löser det sig.

En glad nyhet är i alla fall att förlaget som vill ge ut min text som ljudbok också vill ge ut den som e-bok. Det ska bli roligt att följa processen och jag kommer att uppdatera er här när jag vet mer.

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.