Varmt

768 1024 admin
  • 0

Hej, hej! Hur har din dag varit? Jag sitter här vid skrivbordet och svettas. Här inne i mitt arbetsrum är det jättevarmt och jag hade gärna varit och badat (som två av mina döttrar är), men idag hinner jag inte.

När det är så varmt är det svårt att motivera sig att jobba, men jag får ändå säga att jag är nöjd. Nu är jag i princip klar med genomläsningen av texten för min motivationsbok och imorgon ska jag skicka den till min man som ska få läsa igenom den. Jag har som plan att skicka in den till några förlag i nästa vecka, så får vi se hur det går.

För yogan har jag inte gjort så mycket. Ska börja samla in positioner och göra ett handståendeprogram för mig. Jag har ju lovat mina elever att jag ska kunna stå på händer utan stöd när höstterminen börjar :-).

Jag har också läst en hel del den senaste tiden. Det känns som om det är överflödigt att berätta det här i bloggen (för att jag alltid pratar om det i min vlogg), men det kan ju hända att du inte tittar på mina vloggar/veckosammanfattningar. Om du vill göra det finns de här.  Hur som helst, jag började läsa “Everything is Fucked” av Mark Manson för ett tag sedan, men tyckte faktiskt inte om den. Jag kan inte riktigt sätta fingret på varför, men delvis var det nog hans sätt att skriva. Det är inte ofta jag slutar att läsa en bok innan den är färdig, men nu var det nödvändigt. Kanske går jag tillbaka till den vid ett senare tillfälle.

Istället för att läsa “Everything is Fucked” började jag läsa “Omgiven av motgångar” av Tomas Erikson. Det känns som en intressantare bok. Jag har inte läst något tidigare av honom, så det ska bli kul att se vad han har att säga.

Nu ska vi snart äta middag, så jag avslutar här.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.