Veckan har börjat

768 1024 admin
  • 0

Hej! Hur mår du? Har veckan börjat bra? Hoppas det. Jag kände mig lite dämpad i morse. Ibland oroar jag mig för min verksamhet och för ekonomin. Jag är en person som försöker tänka positivt och är generellt en optimist, men då och då känner jag tvivel och oro. Jag vill så gärna ha yogahelgen på Nösund, men behöver få ihop en grupp på tio personer (annars går det inte ihop ekonomiskt). Det saknas fortfarande ett par stycken och snart måste jag ge ge besked. Jag tror fortfarande att det blir en grupp, men hade önskat att jag redan visste, så att jag kunde meddela redan nu. Ibland gäller det att ha is i magen och jag är väl inte den bästa på det. Jag vill gärna veta direkt och ogillar att gå och vänta. I alla fall… Har du inte anmält dig, så finns det alltså fortfarande ett par platser kvar. Du kan gå in här och läsa mer om helgen.

Nästan hela dagen har jag ägnat åt att slutföra sekvenserna, temat och meditationen för de kommande två veckorna. Vi fokusera på höfterna, något som de flesta tycker är väldigt skönt.

Temat den här omgången är: “lyssna till lugnet inom dig“. Livet går upp och ner. Varje dag är lite annorlunda än dagen innan. Det är naturligt. Ibland går man igenom svårare perioder och ibland är det lugnare. Ibland kämpar man med stora frågor, medan man ibland känner sig ganska säker på vad man vill göra. Dessa omständigheter gör förstås att man känner sig mer eller mindre harmonisk, men oavsett omständigheterna runt omkring en kan man hitta ett lugn inom sig. Det lugnet varar kanske inte så länge innan det är någon tanke eller känsla som pockar på, men det finns där och idag ska vi försöka hitta det.

Det här temat behövdes för idag när jag känner mig lite oharmonisk och hoppas att mina yogaelever kan relatera till det också.

Nu ska jag avrunda arbetet framför datorn och förbereda mig för kvällens klasser.

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Yogastudion 💕

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.