Veckan har börjat

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Hur har din dag varit? Jag har varit lite trött idag. Sov ganska ryckigt i natt, så kanske berodde det på det. I alla fall så är det bara att acceptera att vissa dagar går på lite lägre fart än andra.

Efter min löpning, yoga och meditation i morse jobbade jag med min veckoplanering. I förra veckan läste jag inte så mycket som jag hade planerat, så i den här veckan får jag lägga lite extra tid på det. Annars ska jag planera nästa veckas sekvenser, jobba med bokföringen, sätta upp fler barnyogalappar på skolor och runt omkring i området, skriva fler mejl till skolor och dessutom undervisa. När det gäller skrivandet har jag som mål att fortsätta nästa redigeringsrunda. Peter håller på att läsa texten också, men jag kan inte vänta på att han blir klar utan får redigera parallellt.

Nu under dagen har jag betalat räkningar och jobbat med företagets ekonomi. Jag har också tittat igenom annonserna på FB och Google och bestämt mig för att köra dem lite till. Det är svårt att veta ibland hur stor nytta en annons egentligen har, men eftersom de inte är så dyra så är låter jag dem vara ett litet tag till.

I eftermiddag fortsätter vi med bakåtböjare, som vi började i förra veckan. Det är ganska skönt att bara ha två timmars undervisning på måndagar. Det blir en bra start på veckan.

Nu ska jag fortsätta att jobba med min marknadsföring.

Ha en fin måndag!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.