Veckans video

1024 576 admin
  • 0

Hej! Oj, tiden har gått fort idag. Jag sov inte så mycket i natt. Isabella var på Insparksfest och jag kunde inte sova innan hon kom hem. Jag hade kunnat ligga kvar och ta sovmorgon, men jag bästämde mig för att gå upp och träna i alla fall. Jag vet ju hur mycket träningen gör för mitt välbefinnande.

På morgonen spelade jag in en ny sekvens, som jag la ut strax innan lunch. Gå gärna in och kika på den och yoga med mig en stund. Det betyder mycket om du skriver en kommentar eller gillar videon och glöm inte att prenumerera :-).

Här är veckans video:

Efter redigeringen och arbetet med att lägga upp videon på Youtube (utan större missöden idag) hade jag bara lite tid att läsa “Ryska dockor”. Jag är nästan färdig med boken och förundras över alla beskrivningar av miljöer. Jag fundera på om författaren har tittat mycket på filmer och bilder från tiden hon skriver om. Boken handlar om tiden i Ryssland och USA runt och efter första världskriget och jag har faktiskt lärt mig en hel del nytt. Som jag skrivit här förut är jag lite sugen på att skriva en bok med historiskt tema någon gång, kanske inspirerad av min mormor och hennes mamma. Vi får se hur det blir.

Efter lunchen jobbade jag med manuset. Vissa bitar tycker jag nu är helt okej, men jag har fortfarande en bra bit att utvecklas tills jag kan skriva riktigt bra miljöbeskrivningar.

Jag har också förberett morgondagens lektion på skolan och packat alla saker. Jag ska ju gå direkt från yogan till skolan, så allt måste vara förberett.

Nu är klockan bara halv fyra, men jag måste avsluta för jag har ett möte på distans klockan fyra och efter det börjar barnyogan följt av två pass vuxenyoga. Ser fram emot att träffa eleverna även om jag känner mig lite sliten efter en kort natt. Jag får vila lite imorgon eftermiddag efter jobbet.

Ha en fin kväll!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.