Video om Nösund

1024 576 admin
  • 0

Hej! Hur är det? Jag har haft en ganska intensiv eftermiddag. Först spelade jag in en snutt om min yogahelg på Nösunds Havshotell. Du kan se den här :-).

Även om videon bara är drygt en minut tog det ganska länge att få den “bra”. Ja, ja förhoppningsvis kan den vara informativ för de som funderar på att följa med.

Annars har jag jobbat en hel del med bokföringen idag. Det tog mycket mer tid än jag planerat, men jag är nöjd att jag fått arbetet gjort.

På förmiddagen jobbade jag med skrivandet. Mitt mål är att alltid börja med det, eftersom jobbet med yogan kan “flyta ut” och bli hur tidskrävande som helst. Det finns alltid något att göra eller lära sig, vilket innebär att jag måste sätta tidsbegränsningar för mig själv.

Nu ska jag planera barnyogan för imorgon och sedan ska jag gå ner och göra fint i yogastudion inför morgondagens yogaklasser.

Ikväll blir det tyvärr mycket körande fram och tillbaka. Först ska Philippa till sin orkester i Frölunda och sedan ska jag hämta Isabella på baletten i Björkekärr. Som tur är blir det inte så sent i alla fall, så om allt går som det ska hinner jag ändå titta på “Sveriges Mästerkock” ikväll och mysa med familjen. Det behövs känner jag. Nu ser jag fram emot sportlovet. Det ska bli skönt att åka till Stockholm och jag ska försöka sova ut lite grann på mornarna (till halv åtta åtminstone :-)).

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.