Vilse i skogen och strandhäng i Stresa

819 1024 admin
  • 0

Hejsan! Klockan är redan över halv nio. Hoppas att du har haft det bra under dagen. Har förstått att det är lite kyligare i Sverige nu. Här är det fortfarande väldigt varmt, men även idag kom det lite regn på eftermiddagen.

I morse sprang jag med Josefina och Peter. Vi hade en cykel med oss, som Peter och Josefina turades om att cykla på. Det gick väldigt bra fram tills dess att Josefina cyklade in i en pinne och växeln gick sönder. Då fick vi dela på oss. Peter ledde cykeln hem och Josefina och jag sprang vidare i skogen. Det dumma var bara att vi kom vilse och hamnade helt fel. Till slut hittade vi hem med hjälp av Google Maps, men rundan blev betydligt längre än vi hade tänkt oss – 13.5 kilometer!

Efter frukosten åkte vi till Stresa igen. Det är en väldigt mysig stad och vi kommer att åka dit imorgon med. Jag älskar de vackra gamla villorna och hotellen. Igår läste jag att Hemingway bott på ett av dem efter det att han blivit skadad i första världskriget. Hans bok “A Farwell to Arms” utspelar sig delvis där också. Jag ska faktiskt låna den på biblioteket när jag kommer hem. Kommer inte ihåg om jag läst någon Hemingway förut, men vet att jag har en bok av honom hemma (kan bara inte komma ihåg vilken :-)).

Idag började jag läsa en ny bok. Katarina Bivalds “En gång ska jag lämna allt det här”. Än så länge tycker jag att den verkar spännande och välskriven, men jag återkommer när jag läst ut den.

Nu ska jag ta tag i mitt egna skrivande. Tyvärr har det fått stå tillbaka lite de senaste dagarna, men jag kämpar på.

Ha en jättefin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Vilse i skogen 😬
Hemingways hotell
Redo för stranden

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.